we fight fire with fire.

det blir inte charmigare än såhär när man sitter på en camping.
akta attityden.

   /  


you're a sexbomb, love machine, 69 shoots of gasoline!

sitter fortfarande uppe i småland och döör, elr nja, inte dör. var och bowlade igår, de fördrev tiden lite. Idag har vi varit i gränna och tittat på när dem gör polkagrisar. helt fucking unbelievable säger jag bara!, dem gör exakt likadant iår som förraa åreet :o!
men det positiva är att tina och marina är påväg upp till småland nu med, dock ska dem bo några mil ifrån oss, sen på lördag ska vi hämta upp dem och åka till HOOLSLJUNGA!

.. också måste ja påpeka att vi hade fått nya grannar när ja vaknade i morse, och ja kan säga så mcyket som att.. nu har ja några att titta på iallafall, mohahah ;) !
... okey, that sounded scaryqueen obscene

Nu sitter ja då någonstans i småland, och jag har skiiit kuul! *nooooot*
skit tråkigt just ju, de e svin kallt och de regnar. ja vill till holsljunga, mitt kära jefla holsljunga!

också vill ja fint påpeka att ja har nog aldrig haft så mycket ångest över mitt hår som ja har nu. ja har haft min hårförlägning i 24/7 nu sista tiden så ja har nt hunnit inspektera mitt hår mellan gångerna ja tvättat de. men igår kväll när ja satt och plattade såg ja till min stora förväning att längderna på min vänsrta sida e totalt borta. Helt avslitna.. ja måste sätta i min hårförlägning på riktigt (med ringar, inte nåt klibbigt vax! fi fään). Inte för att få sånt långt fjortis hår. ja vill mest fylla ut mitt hår så att allting bli jämlångt, för just nu e de katastrof. Kan ffs nt visa mej ute utan hårförlängingen, .. gud va ytligt de lät...

men iallafall nu ska ja underhålla mig med ett splajsans nytt The Dudesons in America avsnitt eftersom ja sett alla andra avsnitt som går att se hundra gånger så e de extra kuligt med ett jag aldrig sett. har ni bitches inget bättre för er tycker ja ni kan göra samma sak som jag!

http://www.mtv.com/videos/the-dudesons-ep-6-armed-forces/1643825/playlist.jhtml

         /      

niemand hört dich, niemand sieht dich.

Imoorgoon ååker jaag iväääg bitcheees! och jag kommer tillbaka den 10:onde augusti!
ja kommer ha datorn med mig (sån nörd som jag e). Och skulle jag inte vara inne kan ni alltid få tag i mig på telefonen (y). Den är min andra halva!


HAAAAA DEEEEE :D

/  


cheeerookeee

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!
yaaays, rösta på moi för jag e no-lifer :D!

wee'vee coome aaliivee!

NU SMÄLLER DE DAMER OCH HERRAR och resten! imorgon börjar festivalen på riktigt!
var på grilfest/förfest/passochtröjutdelning ikväll, baamsigt kul, de finns inte bättre folk.
men nu ska ja sova så att jag hinner pallra mig upp tills imorgon!
gå gärna in och kolla på hur de går för oss kära arbetare ;) :
www.sommarrock.nu
gå in på övrigt så ser ni kategorien blogg
 arbetet i bilder:
http://sr.lindholmprodukter.se/2010
 arbetet i video:
http://www.youtube.com/user/sommarrock


HOPPAS NU NI KÖPT ER BILJETT :D!


800 grader

Sista dagen i köket idag, smått sorgligt, wunderbart folk där! nu kommer ja befinna mig i försäljningen resten av tiden. Dock hade vi överdrivet kul idag, vi lagade ugnspankaka i en 200 liters kastrul för hand! vi fick inte igång snurrsaken utan att få värme, och värme e inte sååå bra. Så jag och bea stod med massiva ballongvispar och vispade. Det blev sjukligt bra ;). Sen kom sommarrockspressen och fotade i köket. En av deras första kommentarer var " Man kan ju nästan tro att ni druckit fler öl än oss" Men man ska ha kuuul, riight :D?

   
   
haha kaaanske inte dem mest smickrande bilderna :D!

/   


you know my weakness that's is why I am sleepless

För er alla som är väldigt förvirrade och inte förstår mina rubriker. Då ska ja klargöra de en gång för alla. Ja tar första bästa mening i den låt ja lyssnar på eller första bästa citat jag kommer att tänka på. Sååå nu vet ni :D

Ni kan aaaaaaaldrig gissa vem jag lekte med idag?
JOOO HEELNEEEE MIN ÄLSKADE JÄVLA HELENE!
*happyface*
gaah, ja har inte träffat henne på ett år, och denna helgen är hon i Malmö!
mwhahaaa, vad ja har saknat henne! och om vi har tur får jag kanske träffa henne een gång till i sommar! Fast de beror helt på mina päron!.
iaf. ja kan nt skriva mkt mer just nu , ja e så happyface över denna dagen så :D
Imorgon e de back to work med sommarrocken, kan ju hoppas de går bättre imorgon..

Helene Löfdahl, jag älskar dig bästa fru <3!

  /      


i'll follow you until you love me! .. heh. O_o

Föörsta dagen på sommarrocks veckan då! goosh, helt sjukt att det är igång nu. Nog för vi har hållt på med det innan och gjort saker, men det har kännt så långt ifrån ändå. Nåja, de gick väl helt okej bra idag. vääldigt rörigt imed det var första dagen och allt skulle i ordning och så. Men vaaamrt är de ska ja få be och tala om! pjuu!. Har arbetstid mellan 9-5 men fick gå hem tidigare idag imed ja lyckast slå i mitt huvud rätt mkt bamse hårt i poolen (ha ha). hur man nu lyckas med det?. Nåja de ska väl gå, ska bara vara 2 dagar till i köket. sen e de försäljning uppe på hela området som gäller. Men nu ska ja fortsätta sitta under fläkten så mitt hår torkar ( JAA så kan de gå om man nt pallar koppla in fönen!) sen ska de förhoppningsvis bli platt och lite längre. Sen bär de av mot LE SKURUP!. Dock känns de lite wrong och åka dit imed de känns som om alla hatar mej HAH. elr ja.. iaf dem på den ena sidan. teheeee, ja tänker nt skriva ut här vad de handlar om, har ni lång näsa och e nyfikna får ni fråga. Lite smink skulle göra bra nu också så nu tänker ja sluta skriva och torka! teeeheee
         /    

fire with fire.

Idaaag har jag varit med systrarna mongo hela dagen lång och färgat hår, och nu är det blond üübeer allees!
jag e fakktist lite nöjd med resultatet, I'll let u guys check :D

denna bilden ger mest rättvisa åt hur marinas hår ser ut egentligen            /   


sommarrock über alles!

idaag från klockan 10.00-17.00 har vi suttit och klippt fina sommarrocks pass! vi har nog klippt 300.. elr nej.. där ljög ja.. 3000.. typ.. nej men äääckligt många! de e till alla artister och alla som jobbar innan, under och efter och ja, allt. tur det alltid är mysig stämmning nere på smurf!. 
och bara för att skryta måste ja säga att de va ja som fixade europes pass (H) JOEY TEMPEST, DONT FUCK WITH YOU PASS!, LOVE IT!..
                         /   

taste the love, the lucifers magic that makes you numb.

whahahah, vilkeeen jääklans dag! jag e helt epichyper och speedad.
först, skulle egentligen åkt till tosselilla imorgon, men de behövde hjälp på smurf så ja ska pallra dig mitt ass istället. Och innan idag smsa pappa vår kära "granne" och giissaaa veeem som ringer tjugoo minuter efter, joo vår kära granne Conny Lysräka :D. omg, sån happy face jag blev! kommer antagligen få träffa dem iår också, min sommar är totalt räddad! jag e så sjukligt glad, som sagt. epichyper e jag, över en sån liten sak, men whataaa, de e bra man blir underhållen lätt :D! men så klart finns de ju alltid folk som ska sabba ens happy moment lite, men vetu SCREEEW YOOOU idag alltså :D

och sen kom ja till och tänka på en till sak, dock är den lite smått sorgligt, men ja kom på att skolan börjar snart igen, ja har faktist inte så mycket ledigt tid hemma kvar. Imorgon och på Onsdag ska jag vara på smurf, sen färga Jessicas hår på torsdag. Sen på lördag börjar jag jobba med sommarrocken. Sen är det sommarrocken hela den veckan. På måndagen efter börjad projketarbetet till torsdag. Sen får ja packa satan på fredag för sen åker vi på Lördagen. Sen är ja hemifrån 2,5 vecka. Sen när ja kommer hem blir det att packa upp och tvätta massa. Sen några dagar efter jag kommit hem börjar projekt arbetet igen från måndag-torsdag. Sen på måndagen börjar skolfan igen?... ush, *sadface*


/       


system addict

känns som om jag inte skrivit på ett tag nu, neej jag är inte dööd!.u knoow, de e sååå mycket att göra, ni vet, busy woman!.. elr.. nej.. kanske inte de nej..

dock har jag fakktist inte varit hemma så mycket, har rännt massa i skurup hela veckan, i fredags var jag i stan och handlade massa, i lördags var jag på marknaden, och idag har jag suttit nere på marknade och sålt sooommaarrocksbiljetter! (ni som läser, hoppas verkligen ni köpt en biljett nu och gör oss glada på smurf!), efter ja suttit där åkte jag och kolla eclipse på bio!, den e så jääävla braaaaaa :o. jag skrämmer mig själv,.. när blev jag ett twilight fan? ja vägrade totalt titta på den jävla filmen när dem kom ut O_O. OCH jag har fått en pool, så nu blire poolparty när ja fyller år! JAMEN!. mycket mer har inte hänt, leider! mo ha ha h.

  
         /     

RSS 2.0