looking for myself sober

De e verkligen i såna här situationer man undrar om man verkligen valt rätt väg.
Jag har stor ångest över om ja valt rätt. ja har alltid varit intresserad av hår, smink naglar osv. jag skulle aldrig vilja göra något annat, verkligen inte, men ja undrar, jag e kanske nt gjort för att socialisera mej med ett samhälle som dömer en innan de lärt känna en.
Jag är inte den som tänker ändra mej för att andra ska tycka om mig. men på något sätt verkar jag bli dömd innan de vet vem jag är, har blivit sen jag var liten, och jag blir det fortfarande, på ett sätt e de kanske bra, jag tycker om när människor har respekt för mej, kanske till och med är lita skraja för mig, men och andra sidan, de är inte kul att bli orättvisst behandlad för folk tror jag är världens galning, som är super otrevlig, och bara har skit för mig, att jag är en sån som är uppkäftig och inte sköter mig?.

Visst jag e galen, jag e otrevlig mot de som e otrevliga mot mig, jag hittar på skit, men inte så de förstör för folk ( om ja nt vet att den andra tar de på skoj). men jag är iallafall trevlig och ger de en chans, e de sen nt trevliga mot mej, så som sagt, är nt jag trevlig mot dem. men jag kan verkligen onte förstå vart folk får detta ifrån, även när jag var liten, trodde folk jag var ett argt barn, för jag har en sådan där "skitig" blick?, ja men sorry.. ja valde nt att födas med den, ( och hade alla tanter nt skullat pilla i mitt jeefla affro så hade dem aldrig fått den blicken). men som lärare tycker jag man ska ta oh lära känna sin elev innan man dömer den, men som sagt jag får nt en chans, de kvittar hur trevlig jag är sen, för de tar mej fortfarande till att vara de där uppkäftuga otrevliga, för jag nt alltid ler. men förstå, jag tycker kanske nt om dej heller?, men jag försöker iallafall, vilket jag är jävligt trött på att göra. jag e trött på att bli dömd till att vara något jag inte är. ja vet, det låter jävligt gnälligt, men de e sånt som måste ut ibland.

just nu e ja väldigt trött på de, vi får se hur de blir...

/  

RSS 2.0