du sa jag var ditt ljus, men säg mig, varför står jag då ensam nu?

Var i skurup idaag också med fiffiliten. kul som vanligt, störda folk, men också helt underbara.
träffade alexx idag också vid tåget, kändes jätte konstigt.. men ändå blev ja så jävla lycklig när ja såg henne, säkert nt sett henne på 1,5år eller något.. sjukt att de ska ta så långt tid att träffa en människa., nu får vi väl se hur länge de dröjer tills nästa gång.. nåja../  

pain is weakness leaving the body..

.. mjo isåfall hade ja fan nt haft nån weakness kvar!

EN GÅNG ÄR INGEN GÅNG TVÅ GÅNGER ÄR TVÅ GÅNGER FÖR MYCKET!


FÖÖÖR HEEELVEEETEEE!


  /   


..

precis kommit hem ifrån adler, fest hos han hela kvällen. de va hyfsat kul, .. ett tag.


fast ja säjjer bah, fy fan.. huuur faaan kan du. inte ens en av mina bästa kompisar kunde du låta va, ja förstår nt vrf ja fortsätter lyssna på dig, de e bara svek efter svek, ja vet seriöst inte vad ja ska ta mig till. u makes life miserable.. och sen bara ignorerar du..

  / 

you dont know what you got.. til' u ain't got in anymore.

 Was it something I said or something I did, did my words not come out right?
Though I tried not to hurt you, though I tried. Hear the DJ say loves a game of easy come and easy go But I wonder does he know? Has he ever felt like this?
 Though  it's been a while now, I can still feel so much pain! Like a knife that cuts you! The wound heals, but the scar, that scar will remain!
 And now I hear you found somebody new and that I never meant that much to you.
To hear that tears me up inside, snd to see you cuts me like a knife, I guess that's why they say
Every rose has its thorn
Just like every night has its dawn, Just like every cowboy sings his sad, sad song. Every rose has its thorn,
yeah it does...


   /  

sleeping my day away

perfekt rubrik, av alla dagar ja gått upp tidigt skriver ja de!. varit i skuruphåla med fiffi liten idag, träffade maaaassaaa foolk och de va såå jeefla KUL, för ja nt träffat på skit länge och vissa hade ja nt träffat alls -.-! de va typ, kelly, kristian, björne, martin, sebbe, "tycker du de e läskigt att jag e så nära dig", och massa andra. lyckad dag med andra ord, och ja ska göra om de snarast möjligt! *happy face*

/   

sigillum diaboli

now, where to start. Jag har varit med amanda och emelie mesta delen av dagen. så jävla kul och vara med dem igen, back to old. nåväl, vi snackade väl om exakt allting som går att snacka om, nya saker, gammla saker. och de va nådigt skönt att snacka av sig. ja har så mycket och säga så jag vet inte vart jag ska ta vägen. ja vill bara få va mig själv, och kunna göra de fia style utan att alla andra ska protestera. ja förstår egentligen inte vad folk har illa för min stil. ja kan nt förstå de.. jag respekterar andras stilar, respektera hur jag e?. ja kan inte vara som alla andra vill, ja vill inte gå och må dåligt för ja måste vara någon jag inte är. ja har aldrig behövt vara någon annan förr. och ja vill inte börja med det nu.

i just dont get it sometimes.
nåväl bara för de får ni en video med en grupp som alltid gör en glad.

/  

rip out the wings of a butterfly

hade noll att göra idag, och ingen sol, så ja hängde med mamma och handlade nere i byn, vilket ja e vääldans glad över att ja gjorde ;o. värsta reunion nere på ica haha. träffade bla. Robin som jag typ inte träffat på 1,5 år! sen träffade ja emelie precis utanför med!. wihuuu i say.

Och imorgon kommer mina drei söta kusiner, och vi ska säker nörda baandheeeroo helaa dagen låång :D!. jag brukar spela trummor med Oliver (han e 2 år). Han och jag är ett bra team på trummorna! Annars händer det inte mycket för tillfället, men de e looov, chill chill!

vill också påpeka att ja fick ett sms innan idag som totaalt gjorde min dag! :D


           / 

the dudesons time

      
hahahahah, jag älskar the dudesons, dem gör verkligen en dag, hahahaaha.
that's what i live for!
enjoy mtfs!.

/    

lips like morphi

1987 de va dan' då hon döptes till emma, hon kom till denna jorden och alla var glada där hemma, mamma titta på henne och sa du är min stolthet. Jag ska alltid finnas här för dig bara så du vet. Men emma växte hon hade precis börjat lära sig att stå hon var trött på att krypa så hon började att gå. Hon fyllde några år, lagom för att börja på dagis, hon var större än andra och vart kalla för tjockis. de tog henne hårt och hon ville inte slänga tanken för framtiden. Hon var mobbad, och även hatad av de flesta, hon fick en tanke, hon kunde utnyttja rakbladen. och låta hennes liv sluta som godnatt sagor. men emma passade på är hon var ensam hemma, medans hon letade såg hon någonting blankt blänka. det var rakbladen som hon länge velat ha. hon tar sitt kliv med samma tankar exakt varje dag, hon ville slippa sorgen som hon burit på i flera år. hon skar sig sakta för att lämna dessa djupa spår. och mamman kom hem efter att hon varit på jobb, när hon letar efter emma, ser henne ligga på golvet, mamma skriver och ryser, hon har förlorat sin dotter.Jag älskar dig mamma, det är de enda hon läser på ett papper. Hon var mobbad, och även hatad av de flesta, hon fick en tanke, hon kunde utnyttja rakbladen. och låta hennes liv sluta som godnatt sagor. Hon var mobbad, och även hatad av de flesta, hon fick en tanke, hon kunde utnyttja rakbladen. och låta hennes liv sluta som godnatt sagor.

Jaa, de e en låååååt, jag tycker bara den e väldigt fin men rätt hemsk samtidigt. så tro nu inget små mutanter. Jag hittade den på min fina stationära dator jag har just nu.!

Har varit med miina fina flickor på studiefrämjandet hela helgen. Det var rätt lyckat tyckte jag förutom att en modell inte dök upp. Men den tiden hittade vi annat sätt att utnyttja på. 4 flickor instängd i ett rum med systemkamera och fotoutrustning till. aj aj det slutar inte bra. men fina bilder blev det! jag ska bara fixa dem och lite så, sen kommer dem också upp hääär! hookuuspoookussss!

  / 

lovin' you is harder than you know

Baby, don't talk to me, I'm trying to let go, not loving you is harder than you know. Cause boy you're driving me so crazy. How can I miss you if you never would stay? If you need time I guess I'll go away. Inside me now there's only heartache and pain, so where's the fire? You've become the rain. Are we just lost in time? I wonder if your love's the same, cause I'm not over you..

sluta se ut som en crackwhore.

ja har kommit på att skriva här e rätt.. bra sätt att avreagera sig på,  fastän det kanske inte så kul för andra att läsa om mina tankar som ja knappt förstår själv. finns så mycket men ändå så lite att säga just nu. det bara snurrar just nu, det ska bli jävligt skönt med sommarlov på fredag, skolan tär mig inombord just nu, eller det är kanske inte direkt själva skolarbetet som gör det, finns annan runt omkring som drar ner en också, att inte känns sig välkommen är en av de värsta känslorna man kan få. Men whatever, men kan inte komma överrens med alla.
Skolan är kanske det minsta problemet, ja har bara par saker ja vill säga till en viss person;
du har förstört mej så extemt mycket, du har verkligen "slitet" isönder mig, du har sabbat hela mitt psyke, ja kan nt förklara så mycket jag hatar dig, hata är ett starkt ord och inget ja använder för seriöst för ofta, men du förtjänar det verkligen. allting du sagt och allting du gjort mot mej. det kommer ta lång tid inna ja kommer våga prata med folk som vanligt igen nu, och det värsta e att du känner ingen skuld utan tycker du har gjort rätt och att du e kung. För mig existerar du verkligen inte mer, du är borta i mina ögon. synd alla inte kunde tyckt så om dig. fy fän för dig.       /


just because I rock, doesn't mean I am made of stone.

Se där, se där. nu är det bara 4 dagar kvar tills det är sommarlov. Det har gått sjukligt snabbt, tyckte precis vi började tvåan. tyckte precis jag åkte ifrån holsljunga och lämnade allt där. helt sjukt att det bara är 1,5 månad kvar tills jag ska dit igen, dock kommer inget vara sig likt där iår. Ibland önskar jag att man inte växte upp, utan bara kunde stanna upp ett tag, så allt var som förr igen. ja skulle göra allt för att få uppleva sommarn' 2009 igen. Jag hatar omställningar, det är något av det värsta som finns. Sommarn' 2007 skulle jag med göra allt för att få uppleva igen, tänk vad små saker kan göra i ens liv. Om ja inte lagt mig i världens bråk (som jag e bra på) och försvarat min kusin, hade ja aldrig träffat de bästa vännerna man kan ha, undrar hur livet hade varit om ja inte gjort det?.  Men det är väl bra och hålla tummarna för att denna sommarn' kommer bli bra, det är trots allt mitt sista sommarlov ever, man tycker ju man förtjänar ett bra sista lov?.  men what to do, what to do..RSS 2.0