pain is weakness leaving the body

skola snart, och ja förstår inte hur ja kommer palla,  allting är upp och ner, . och min kära michelle kommer inte tillbaka till mig. skolan har inte ens börjat och jag har redan panikångest över allting. Jag vill inte ens bli frisör längre, ja har kommit på helt andra tankar, det är inte någonting för mig alls, de matchar inte min personlighet någonstans, ska gå några månader och se hur det känns, annars funderar ja på att ta ett år ledigt och ta studenten ett år senare, eller byta inriktning helt, för detta är inte värt någonting.


der engel in die hölle

precis kommit hem ifrån Malmö. körde också ifrån oxie och hem idag, i mörker.. de va .. läskigt.. typ xD
men men, imorgon är det projektarbete som gäller, så ja antar att ja nt borde gå och lägga mig vid 4 idag också. Håller tummarna för att allting går lika bra imorgon som förra gången!



shots shots shots!

Ännu en gång Grattis till Katrine som blev 18 i lördags. Sjukt kul var det i lördags fastän saker var som det var. Men som man säger "imorse va ja nykter men nu börjar det ordna upp sig". Iaallaafall stooort taaack till katrine och hennes föräldrar faaastäään ja lyckades bli fimpad på benet! men de gör inte så mycket.. ja råkade hälla gajol på hans byxor senare! moha ha haaaa


 / 


jeg ser dig ude i mængden,og skipper lige et hjerteslag.

dina förlåt betyder ingenting mer.


i'm a happy today, am I lonley tomorrow?

nu måste ja bah få gnälla av mig lite. egentligen vet jag inte vad jag ska skriva. jag tycker bara att du ska bestämma dig och bestämma dig för vad du vill ha. för såhär kan vi inte hålla på.. de går inte, det har snart gått två år..med varken framsteg eller baksteg... it's hard..



i'll be waiting for the angels to knock on my door



Skid Row <3


Europe <3


W.A.S.P <3


you can't think of dying when the bottle is your best friend.

HAHAHAHAH, ja måste ju bara berätta världens händelse som hände precis. Vi sitter lungt i vårt förtält och lyssnar på musik och oliver är i lekstugan och leker lite. helt plötsligt hör vi han kalla. Tillslut fick vi fram vad han skrek om, jo han skrek "baajsaa". och han hade ingen blöja påå sig. Sen kommer han gående som om han hade fått någinting i röven (he he).  Så gick han in i sitt eget förtält där hans pappa och min pappa sitter och tittar på film och båda två flyger ut ur förtältet. Så nu ligger de små klicka efter vart han har gått, hahaha. och nu e han och får ombyte! hahahah, lilla oliver <3


 

smokin' in the boys room

Do ya ever seem to have one of those days where everyone is on your case,
 from your teacher all the way down to your best girlfriend?
Well you know, I used to have those just about all the time.
But I found a way to get out of it
Let me tell ya 'bout ...


Sittin' in the classroom thinkin' it's a drag
Listening to the teacher rap just ain't my bag
When two bells ring you know it's my cue
I'm gonna meet the boys on floor number 2


Smokin' in the boys room
Smokin' in the boys room
Teacher don't you fill me up with your rule
Everybody knows that smokin' ain't allowed in school

Well, Put me to work the school book store
Check-out counter and I got bored
Teacher were lookin' for me all around
Two hours later you know where I was found
Smokin' in the boys room
I tell you I was Smokin' in the boys room
Now , Now, Now Teacher don't you fill me up with your rules
Everybody knows that smokin' ain't allowed in school


JAA SÅÅ DE E SÅÅ!

/  


haaaaaaaair

taadaaaa, inte de bästa bilderna men de duger!


lucifers magic makes you numb.

I'm confused, riktigt confused. men mer om det kan ja berätta sen, för just nu sitter jag i holsljunga ibland massa peeeps. Och här kommer ja vara tills den 10onde. Regnar ffs hela tiden, men just nu är det faktist fint väder,*weiihuu*.  Har inte hänt så mycket mer än att ja har klippt av mig mitt hår, när de e platt nuddar det preecis axlarna nu och det är jätte uppklippt, och när de e lockigt ... har ja affro -.-' . men se de ifrån den ljusa sidan, mitt hår e inte så slitet mer och förhoppninsvis växer det nu! och det var finatina som klippte mig faktist!, och för att aldrig ha klippt någon förr, förutom topparna på några få gånger på sin syster, blev de riktigt bra! tacka gud för löshår anyways!. Men om ja ska va ärligt e det faktist skönt att ha kort hår, ja har inte haft så kort hår på 6 år! wooosh!

 ich vermisse dich


/  


RSS 2.0