white shirt, black tie, love at the first sight

5 små fjortisar spyr och hickar,
Ronny ska fightas och övar på kickar.
Tror att han ser ett offer att sparka,
men det är en älg som stilla där snarka.
Lägger så kicken: ”Kom igen jälva bög!”,
Ronny stångas till en blodig hög.

4 små fjortisar över ån ska vada,
en liten fjortis får oväntat bada.
I stretchjeans så tajta, det går ej att simma,
fjortisen skriker på hjälp i en timma.
Från vassruggen tystnar sen plötsligt stänket,
den vattenfyllda dunjackan var det som blev sänket.

3 små fjortisar i skogen mörk går,
snubblar så snart i ett enrisesnår.
En liten fjortis i håret snärjs fast,
men vägrar att klippa, ”my hair is a must”.
Hon lämnas i snåret att svälta ihjäl,
de andra kom loss, och det var ju väl.

2 små fjortisar nu fryser på heden,
så de letar bland snåren och hittar snart veden.
En liten fjortis med ciggen ska tända,
men med fjortisar och eld kan allt möjligt hända.
Lollo hon fummlar, med ciggen hon vackla,
springer sen runt som en levande fackla.

1 liten fjortis nu ensam är kvar,
har tröttnat på festen och vill hem till far.
Hittar en genväg vid ett övningsfält,
där plutonen lagt minor och slagit upp tält.
Ett litet felsteg och i luften hon far,
så funnes det ingen fjortis kvar.


schaaalalalalaaa!

                                                   

and nothing else matters.

nu e de såhär att.. hur faan kan man sätt sassa, elin och alice i samma kvaldel i idol?
sassa och elin är nog dem bästa deltagarna på tjej sidan iår!. Fast elin står liiitee närmre hjärtat!
SAATA LASISSA! alice däremot klarar jag inte riktigt av...

må ni rösta på Elin annars ska ja halshugga er! :o

http://www.tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1833942

sms: elin till 72400!OCH BTW! är det bara jag som märkt att elin har ett grönt och ett brunt öga :o?!

(kolla den stort så er ni de)

/ Homos are gay ©

put on your high heel dancing shoes, your sweet red dress and sing the blues.

lördag, en helt okej jätte bra dag.

var i skurup med fiffiliten för vi skulle fira bäver som fyller 19! Grattis Bäver!
skulle varit i bräkne, så fiffi och ja började gå lite innan alla andra för fiffi var halvt handikappad eftersom hon lyckligt råkat skada hela sitt knä. Iallafall vi gick ut dit typ, då ringer kelly och säger att vi ska gå tillbaka. (bräkne ligger typ på andra sidan skurup).
Så vi gick tillbaka, sen gick vi till östergårds skolan och hittade hela gänget som på typ sådär 278 personer .. elr nej.. kanske inte .. men många vart de.. (y).
fråga mig inteee vem folket var, men allmänt glada och sociala var dem iallafall... elr.. så var dem fulla bara ;s
iallfall, kvällens eloge går till ludde... som lyckades dra av mitt löshår så mitt eget hår följde med, lyckades gå runt och skulle pussa alla med mitt läppglans på, lyckades gå själv ifrån östergård till stationen för agtt säga hejdå till oss IGEN, och sen lyckades gå ifrån stationen hem själv.. HUR han lyckades med de där vet jag INTE för killen kunde inte tända sin cigg själv eller gå rakt så borta han var.
dock var han väldigt tacksam över att ja och fiffi tagit hand om han hela kvällen eftersom vi aldrig träffats förr, och de tror ja han sa till hela skurup igårkväll hahah!
sammanfattat var de en sjuukt ball kväll!och bara för detta får ni min beroendelåt!

              
                       / Homos are gay ©

introducing me

till alla er som håller på att fjolla runt med denna texten:

Dina bokstäver är latinska. Dina siffror arabiska. Din demokrati är grekisk.Din pizza är italiensk. Din kebab är turkisk. Du älskar att åka till Thailand. Din favoritrappare har afrikanskt påbrå och han den där roliga på TV är kurd. Din landslagskapten är bosnisk. Visst vore livet tråkigt utan "invandrare" Sverigedemokraterna?


läs följande:

Dina bokstäver är latinska. Hur många romare har vi importerat och livstidsförsörjt för att kunna använda latinska bokstäver? Hur många? Och du, nu använder vi deras bokstäver fastän romarna är utdöda. Hur funkar det? Svårt att ta hit dem för att rättfärdiga vårt användande.

Dina siffror arabiska. Från Indien via araberna men lustigt nog använder miljarder människor dessa symboler utan att de massimporterat miljoner araber. Hur fan kan det komma sig?

Din demokrati är grekisk. "Den moderna demokratin uppstod i Västvärlden på 1700- och 1800-talen med USA som ett tidigt exempel. Under 1900-talet spred den sig över världen till Latinamerika, forna kolonier och före detta socialistländer." Oavsett greker eller inte behövdes det inte miljoner invandrare till Sverige (eller miljoner greker till USA) för att vi ska kunna bli demokratiska. Ett begrepp som kommunisterna inte riktigt fattat vad det är.

Din pizza italiensk. Hur många italienare behöver vi importera för att kunna baka en pizza?

Din kebab är turkisk. Nu äter jag inte stulna lamm som slaktats i källaren eller ihoplimmade slakteriavfall men återigen, måste vi ta hit en miljon turkar för att äta kebab?

Din alkohol uppfanns av en iranier Ren jävla lögn till att börja med. "Distilled spirits have their origin in China and India in about 800 BC" och "Alcoholic beverages date back to the very early part of man's history. Many archaeologists believe that wines made from grapes have existed for more than 10,000 years and that drinks such as mead and beer have existed for even longer" Men vi klarar att bränna sprit utan en massa kineser och indier. Måste vi ta hit dem nu?

Du älskar att åka till Thailand. Har inte varit i T men vad menar du? Ska vi importera och livstidsförsörja en miljon Thailändare för att få semestra i Thailand? De tjänar rejält med pengar på turism. Ska vi ha dåligt samvete över den lukrativa affären? Fattar inget.

Din favoritrappare har afrikanskt påbrå Peknegrer är värsta skiten. Ska delge dig en hemlighet. Jag lyssnar ibland på AC/DC! Och det utan att importerat ett par miljoner australiensare. Hur?

Han den där roliga på TV är kurd Skäggapa, men nu har vi åtminstone kommit till en invandrare. Du får en halv poäng för den.

Din landslagskapten är bosnisk En självisk jättenäsa som lämnat landet är dåligt argument.

Visst vore livet tråkigt utan "invandrare Ja, personrån och gruppvåldtäkter livar upp. Mord med Pommacflaskor och på p-platser är ju också bra. Allt bråk när assyriska och syriska spelar fotboll livar också upp.


/ Homos are gay ©

I surrender, I surrender

T h i s   Is   M a d n e s s

fucked up world, what to do, what to do..

jag känner mig jävligt gnällig och emo, men de blir så när man inte sovit på 2 nätter pga skit och kommande skit

/ Homos are gay ©
 


I was haunted, but now I broke free from the spell, but now it's your time, to live the nightmare all through.

jag hade rätt, det blev ett epic failure med mina stackars cupcakes xD.
men whatevah, I had fun making them haha!


  

/ Homos are gay ©


i was born' to late, into a world that doesn't care.

you can't think of dying when the bottle's your best friend

för nu ska jag gå och baka cupcakes, jag känner på mig att det kommer bli ett epic failure.
blir dem bra får ni se dem seen, mohaha!

/ Homosaregay ©


you die when you're young,

Har inte bloggat på länge nu, och jag tror knappt ja kommer att ändra på de ;o. men det har varit sjukaste kvällen idag så ja måste bara berätta.

Åkte till skurup med fiffi idag, träffade först på tobbe, nisse, sonny och några andra. Och nisse fick en tung piercing av mig för han ville pierca sig, så dem stack hem och skulle fixa något. Så fiffi och jag gick och skulle kolla tågtiderna, sen skulle vi kolla hur mkt pengar vi hade på kontot. Så vi gick upp till Swedbank, men de klyddade för fiffi så hon kunde inte kolla kontoutdrag så jag skulle testa med mitt kort, vilket jag inte skulle gjort, för automaten tog mitt kort.... (som ja sagt innan spärrade nizze och nico mitt kort) och ja har inte testat de på en bank sedans dess. så nu måste jag ner till banken och fixa nytt kort (kul?). iallafall vi gick tillbaka satt på en bänk och var allmänt korkade och utflippade så till och med polisen saktade ner och tittade på oss när vi höll på. Och innan de var vi och träffade Martin och Kristoffer och efter som ja va allmänt sur på Martin skulle han försöka be om ursäkt och gjorde några nigningar på något konstigt sätt. (de va lite kul). iaf. vi gick där ifrån och de va då vi hamnade på bänken. Så tänkte vi åka hem, elt plötsligt hör ja någon som kallar fialisa med en liten röst, och då kom Marina, som var på flykt ifrån sin pojkvän (som har adhd och är totalt störd i hela jävla huvudet). Han hade åkt in till Skurup och skulle leta upp henne. Så vi stannade och gick runt med henne lite, sen satte vi oss på en bänk, och så klart hittade han oss, och gick fram och slog till min kusin på näsan eller något och började va otrevlig mot henne, och bad henne sen dra åt helvete och då fick jag damp och frågade vad fan han säger, och att han inte ska snacka så med min kusin, och han ber mig hålla truten, och då fick jah ännu mer damp, då vänder han sig om och ska slå mig och skickar hunden på mig, och ja bah kokade, men sån tur så gick han. Så vi hade rundtur i skurup och gick runt, tillslut gömde vi oss på Stationen. Under den tiden skickade Mattias till marina att han skulle sitta utanför hennes dörr tills hon kom hem, Så jag tog Marina till en secret location någonstans i skåne så HA HA där han kan sitta och vänta nu!.
heeeelt jäävla sinnessjuk kväll alltsåå..


  / 


RSS 2.0