introducing me

till alla er som håller på att fjolla runt med denna texten:

Dina bokstäver är latinska. Dina siffror arabiska. Din demokrati är grekisk.Din pizza är italiensk. Din kebab är turkisk. Du älskar att åka till Thailand. Din favoritrappare har afrikanskt påbrå och han den där roliga på TV är kurd. Din landslagskapten är bosnisk. Visst vore livet tråkigt utan "invandrare" Sverigedemokraterna?


läs följande:

Dina bokstäver är latinska. Hur många romare har vi importerat och livstidsförsörjt för att kunna använda latinska bokstäver? Hur många? Och du, nu använder vi deras bokstäver fastän romarna är utdöda. Hur funkar det? Svårt att ta hit dem för att rättfärdiga vårt användande.

Dina siffror arabiska. Från Indien via araberna men lustigt nog använder miljarder människor dessa symboler utan att de massimporterat miljoner araber. Hur fan kan det komma sig?

Din demokrati är grekisk. "Den moderna demokratin uppstod i Västvärlden på 1700- och 1800-talen med USA som ett tidigt exempel. Under 1900-talet spred den sig över världen till Latinamerika, forna kolonier och före detta socialistländer." Oavsett greker eller inte behövdes det inte miljoner invandrare till Sverige (eller miljoner greker till USA) för att vi ska kunna bli demokratiska. Ett begrepp som kommunisterna inte riktigt fattat vad det är.

Din pizza italiensk. Hur många italienare behöver vi importera för att kunna baka en pizza?

Din kebab är turkisk. Nu äter jag inte stulna lamm som slaktats i källaren eller ihoplimmade slakteriavfall men återigen, måste vi ta hit en miljon turkar för att äta kebab?

Din alkohol uppfanns av en iranier Ren jävla lögn till att börja med. "Distilled spirits have their origin in China and India in about 800 BC" och "Alcoholic beverages date back to the very early part of man's history. Many archaeologists believe that wines made from grapes have existed for more than 10,000 years and that drinks such as mead and beer have existed for even longer" Men vi klarar att bränna sprit utan en massa kineser och indier. Måste vi ta hit dem nu?

Du älskar att åka till Thailand. Har inte varit i T men vad menar du? Ska vi importera och livstidsförsörja en miljon Thailändare för att få semestra i Thailand? De tjänar rejält med pengar på turism. Ska vi ha dåligt samvete över den lukrativa affären? Fattar inget.

Din favoritrappare har afrikanskt påbrå Peknegrer är värsta skiten. Ska delge dig en hemlighet. Jag lyssnar ibland på AC/DC! Och det utan att importerat ett par miljoner australiensare. Hur?

Han den där roliga på TV är kurd Skäggapa, men nu har vi åtminstone kommit till en invandrare. Du får en halv poäng för den.

Din landslagskapten är bosnisk En självisk jättenäsa som lämnat landet är dåligt argument.

Visst vore livet tråkigt utan "invandrare Ja, personrån och gruppvåldtäkter livar upp. Mord med Pommacflaskor och på p-platser är ju också bra. Allt bråk när assyriska och syriska spelar fotboll livar också upp.


/ Homos are gay ©

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0